Opiniones

Valoració mitjana dels nostres clients
4.8 sobre 5
Envios GRATIS

MODALITAS DE PAGAMENT

Disposa de cuatre formes de pagament:

 

- Per mitjà de targeta de crèdit. El pagament és immediat.

No obstant això deu de tindre en compte els pagaments amb targeta, es realitzen per mitjà de Comerç Electrònic Segur, que afig un element més de seguretat per mitjà d’una clau associada a la targeta que només coneix el seu propietari. Així, després de teclejar el nombre de targeta al comprar online, el banc sol·licitarà al client el seu codi personal que l'identifica com a legítim usuari de la targeta.

Si vosté no té la seua targeta donada d’alta en este sistema, no podrà efectuar compres amb esta modalitat.

Pot trobar més informació sobre com securizar la seua targeta en:

 

- A través de BIZUM. El pagament és immediat.

A través d'aquesta modalitat de pagament, si està donat d'alta en la plataforma Bizum, i la seua entitat accepta els pagaments en comerços en línia, podrà realitzar compres amb aquest mètode de pagament, de manera segura, amb només introduir el seu número de telèfon.

-Transferència bancària. Amb esta modalitat de pagament, al finalitzar el procés de compra, el sistema li indicarà un nombre de compte on efectuar el pagament. Se li reservarà l’article durant 7 dies.

- Pagament en efectiu en el comerç. Està forma de pagament, només està disponible, per a les comandes que siguen retirats del nostre establiment.