Opiniones

Valoració mitjana dels nostres clients
4.8 sobre 5
Envios GRATIS

Ofertes especials

Condicions De Contractació

1) Condicions legals per a la compra en Oasi Decor

Les presents Condicions legals de contractació, regulen l'ús de la botiga on-line del lloc web www.oasisdecor.com/tienda/, de la qual és responsable legal Oasi Decor, C.B., d'ara endavant, Oasi Decor.


2) Normativa aplicable.

El contracte actual electrònic se celebra sota la normativa Espanyola i en concret sota el règim legal impost per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE) i la Llei General 03/2014 per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris (LGDCU).

El contracte electrònic no serà arxivat per un tercer i l'idioma per a la seua conclusió és el castellà. Les presents condicions generals podran ser guardades i reproduïdes en qualsevol moment per l'usuari que realitze una compra mitjançant les opcions del seu navegador d'internet, i han de ser acceptades abans depr oceder al pagament de la comanda.


3) Procés de Compra.

Comprar en Oasi Decor és fàcil i senzill, només has de seguir els següents passos:

1r.- Seleccionar els productes que desitges adquirir de els ofrecidos per Oasi Decor. En la descripció del producte tindràs tota la informació necessària. Si necessites saberm ás no dubtes, a preguntar-nos.

2n.- Una vegada seleccionat el/els productes que desitges comprar, deuràs prémer el botó “Afegir al Carret”, quedant incorporat el producte a t o carret de la compra. Si ho desitjas, podrà continuar afegint més productes al carret, o procedir directament al pagament.

3r.- Conclosa la selecció de productes, apareixerà un resum identificant el/els articles seleccionats. Finalment, per a continuar amb t o comanda, deuràs prémer el botó “Confirme la meua comanda”.

4t.- En finalitzar la teua compra, hauràs de registrar-te, indicant les teues dades de contacte i direcció. En les teues pròximes compres no hauràs d'introduir de nou les teues dades.

5é.- Finalment, deuràs triar el mitjà de pagament de t o comanda de els oferits per Oasis Decor (veure apartat 4).

6é.- Una vegada finalitzat el procés de comanda, Oasi Decor te enviarà un correu electrònic en el qual esd etallarán les dades d'aquest. Si no reps aquest correu en 24 hores, o si aprecias qualsevol error en les dades introduïdes, posa't en contacte amb nosaltres per qualsevol dels següents mitjans:

Telefonant al 965069237
Notificant-ho en la secció "Contacte" d'aquesta web
Escrivint a l'adreça de correu info@oasisdecor.com

Oasi Decor comunica que posseeix a la teua disposició fulles de reclamacions, en l'adreça postal que figura en l'avís legal d'aquesta pàgina web.


4) Formes de pagament.

Oasi Decor disposa de diverses modalidades de pagament per a facilitarte la compra:

  • Transferencia bancària

  • Targeta de crèdit o dèbit

  • Contra-reembossament
  • Pagament en botiga

A continuació, especifiquem un ennllaç, per a més informaciò: formes de pagament


5) Condicions d'enviament.

Es realitzaran enviaments a Espanya Peninsular i Illes Balears. L'enviament es farà per l'empresa de missatgeria urgent Seur o Correus Express.

El port serà gratuït en comandes superiors a 180€. En la resta dels casos, tant elp recio del port com el temps de lliurament dependran de la zona d'enviament i del volum de la comanda, i et serà mostrat abans de finalitzar la compra.

En alguns casos i depenent de la disponibilitat del producte (ruptura d'estoc), el nostre personal es posarà en contacte amb tu per a donar-te una solució i per a informarte del termini de lliurament una vegada estiga disponible el producte seleccionat.

L'empresa de missatgeria entrega habitualment en horari comercial, així que si té s alguna preferència d'horari per al lliurament, pots indicar-nos-la en el comentari de la comanda i es tractarà de complir (en la mesura de les possibilitats de ruta i horari de l'empresa de transports).


6) Impostos, taxes i aranzels.


El PVP dels articles amb direcció d'enviament a la Península i Balears inclou IVA.


7) Política de preus.

Els preus estan expressats en Euros, i són vàlids excepte error tipogràfic. En el cas que es produïsca un error manifest en la fixació del preu que aparega en la fitxa de producte, prevaldrà el preu establit per a dita producto en l'email informatiu que te proporcionarem quan detectem l'error.


8) Garantía per defectes.

En Oasi Decor desitgem la satisfacció amb la teua comanda. Per això, te facilitem diversos mètodes per a efectuar la devolució d'un article que poguera no ajustar-se at us necessitats o expectatives. Possibles casos de devolució:

A. El producte és erroni, té un defecte o ha sigut danyat durant el transport:

Prestem molta atenció al fet que tots els nostres articles i enviaments estiguen en perfecte estat. Sí, així i tot, t'arribara un article erroni o defectuós, posa't en contacte immediatament amb nosaltres a través d'info@oasisdecor.com o telefonant-nos al 965069237. Abans d'obrir el producte, verifica que l'embalatge coincideix amb el sol·licitat: color, mesura, acabat, etc. En casota que hi haja alguna anomalia, realitza també una reclamació immediata, abans d'obrir el precinte ni l'embalatge d'aquest.

Quan el producte s'haja danyat durant el transport és imprescindible que ens ho comuniques el mateix dia que rebas la mercaderia i que anotes la incidència en l'albarà de lliurament del trasportista.

Els productes han de ser retornats de manera que estiguen protegits, incloent-los dins d'una caixa o borsa protectora.Oasi Decor posa a la disposició del comprador una empresa de transport per a la retirada de la mercaderia, de manera totalment gratuïta. Si desitjas retornar la mercaderia amb una empresa de transport diferent de la proposta per Oasi Decor, i l'empresa de transport seleccionada ofereix tarifes superiors, hauràs d'assumir la diferència del cost de transport.

B. Desistiment:

Pot veure la nostra política de desestimient, prement el següent enllaç: Dret de desestimient

C. Si encara no ha rebut la comanda:

Si encara no has rebut la comanda i desitjas cancelarlo o modificar-ho, només has d'informar-nos dels canvis que vols realitzar, sense que això supose cap cost en cas que to comanda encara no haja sigut tramitat.

Contacte Per a Devolucions:

*Telèfon: 965069237
*Notificació a través d'ésta web en la secció "Contacte"
*Email: info@oasisdecor.com

Totes les devolucions de productes, juntament amb el seu embalatge original protegit, hauran de dirigir-se a la següent direcció:
C/ Marqués de Cometes, 12 - Local 2 – 03501 Benidorm (Alacant)


9) Garanties

Tots els nostres productes estan garantits a nivell nacional, enfront de defectes de fabricació durant dos anys a partir de la data de la compra. La garantia no inclou els desperfectes produïts per un mal ús o desgast habitual.

En case de producte defectuós, podrem procedir, segons corresponga, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari.

Respondrem de les faltes de conformitat que es manifesten en un termini de dos anys des del lliurament. El consumidor i usuari haurà d'informarens de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tindre coneixement d'ella.

Excepte prova en contrari, s'entendrà que els productes són conformes amb el contracte sempre que complisquen tots els requisits que s'expressen a continuació:

a) S'ajusten a la descripció realitzada i posseïsquen les qualitats del producte que hàgem presentat al consumidor i usuari en forma de mostra o model.

b) Siguen aptes per als usos a què ordinàriament es destinen els productes del mateix tipus.

c) Presenten la qualitat i prestacions habituals d'un producte del mateix tipus que el consumidor i usuari puga amb fonament esperar, tenint en compte la naturalesa del producte.


10) Resolució de conflictes

Com així l'exigeix la nova normativa europea, informem els usuaris de l'existència d'una plataforma europea de resolució de litigis per a contractacions online. Així, per a lar esolución de litigis en matèria de consum (conforme a l'Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013), la Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=ÉS