Opiniones

Valoració mitjana dels nostres clients
4.8 sobre 5
Envios GRATIS

Ofertes especials

Desitgem oferir a tots els nostres clients una compra amb garanties. Per a això tindran sempre a la seua disposició el següent número de telèfon 96 506 92 37. En el, se li resoldran tots els dubtes que poguera tindre, abans, durant i després d'efectuar la comanda. Tinga en compte que el nostre objectiu principal és tindre clients satisfets. Per a això comptem amb un servici d'atención al client, sempre disposat a solucionar qualsevol incidència.

Avís Legal

Dades registrals:

Oasi Decor, C.B.

Socis administradors: Francisco José Puerto - Mª Lourdes García Sánchez

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), informem els usuaris de les dades de l'empresa propietària d'aquesta web:

Responsable

-Denominació Social: Oasi Decor, C.B.
-CIF / NIF: E54976667
-Nom Comercial: Oasi Decor
-Domicili Social: C/ Marqués de Cometes, 12 - Local 2 – 03501 Benidorm (Alacant)
-
Responsable de Seguretat: Francisco José Puerto Cantó - Mª Lourdes García Sánchez (info@oasisdecor.com)

Contacte

-Telèfon: 965069237
-eMail: info@oasisdecor.com
-Formulari de contacte online: https://www.oasisdecor.com/tienda/es/contacte-con-oasis-decor
-Perfils en xarxes socials: https://www.facebook.com/oasisdecor, https://twitter.com/oasisdecor, https://plus.google.com/+OasisDecorBenidorm, https://www.pinterest.es/oasisdecor/.

Registres:

-Registre de Tractaments conforme al RGPD: Clients/Proveïdors, Llistes de Correu, Vídeovigilancia i Usuaris Web.
-Nom de domini (lloc web): https://www.oasisdecor.com/tienda/

OBJECTE

Oasi Decor, C.B.” (d'ara endavant, “Oasi Decor”), responsable del lloc web, posa a la disposició dels usuaris el present document amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quins són les condicions d'ús d'aquest .

Tota persona que accedisca a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions ací disposades, així com a qualssevol una altra disposició legal que fóra aplicable.

Oasi Decor” es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que poguera aparéixer en el lloc web, sense que existisca obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el lloc web.


PROTECCIÓ DE DADES

Oasi Decor” es troba profundament compromés amb el compliment de la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en l'art. 9 de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i el seu Reglament de Desenvolupament, així com pllaura el compliment del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) (UE) 2016/679. De conformitat amb aquestes normatives, informem que la utilització de la nostra pàgina web requereix que se'ns faciliten certes dades personals a través de formularis de registre o contacte, o mitjançant l'enviament d'emails , i que aquests seran objecte de tractament per “Oasi Decor”. L'enviament d'aquestes dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament d'aquests, si bé aquest consentiment és de caràcter revocable. Més informació en la nostra Política de Privacitat”.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL, NORMATIVA I FÒRUM

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seua programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o gràfics són propietat de Oasi Decor” o si escau disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors.

Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents, i no es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seua distribució, difusió, modificació o transformació, sense el permís previ i per escrit d'aquest.

Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens a Oasis Decor” i que pogueren aparéixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que poguera suscitar-se respecte a aquests. En tot cas, Oasi Decor” compta amb l'autorització expressa i prèvia per part d'aquests. Oasi Decor” reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l'existència de drets o responsabilitat alguna del prestador sobre aquests, com tampoc respatler, patrocini o recomanació per part d'aquest.

L'usuari pot utilitzar el material que aparega en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb finalitats comercials. “Oasi Decor” vetlarà pel compliment de les anteriors condicions, com per la deguda utilització dels continguts presentats en les seues pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguen en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.


LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents Condicions d'Ús del lloc web es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L'idioma de redacció i interpretació d'aquest avís legal és l'espanyol. Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals d'Alacant.

RESOLUCIÓ DE LITIGIS EN LÍNIA

Conforme a l'Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013: La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia, la qual es troba disponible en el següent enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/